2010. augusztus 28., szombat

Lényegtelen bejegyzés.


Tegnap voltunk testvéremmel boltokba. Olyan meleg volt ember. Én meg csőnaciba :D
Segáz.. Először a kínaiba mentünk. Vettünk nekem egy cipőt + testvéremnek. Annyi jó az a cipő :D már csak kockás cipőfűző kell, de sehol nem találtam :/. Akkor vettünk testvéremnek egy kardigánt meg egy nadrágot és egy övet nekem és Petrának :D Tru valamilyen pisztolyosat vett. :D Hát nagyon komolyság. Nekem meg olyan fekete valamis. Ez után mentünk a Tip-Top-ba ott nem találtunk egy értelmes göncöt se. chh. Majd a Rossmanba. Vettünk sprét meg fekete hajfestéket testvéremnek .. Itthon befestettük neki. Most fekete hajkoronával "pompázik" :D
Este megnéztük a Vámpírnaplókat.*-* Most olyan furcsa volt.. utána meg aludtunk.
szóval ilyen volt a napom.:/ Ma meg tesóm akar menni bulizni vagy holnap.(?) Mit tudom én. Nem is érdekel. Anya megint Budapesten van.
(L)Fluor-Egy pillanat.(L)
Ma meg nem hiszem hogy egyéb érdekes dolog fog velem történni. Tiszta esős idő van meg mit tudom én..
NAHELLÓSZIAAAA.

2010. augusztus 25., szerda


Amióta Esztergomba loptam a napokat nem volt semmi érdekes. A cicám beteg lett, de mire hazaértem már jobban volt.*-*(L) Testvérem és anya MINDIG veszekednek. Nekem ez olyan rossz. Ha anyának adok igazat, akkor testvérem sértődik meg, ha meg Petrának akkor anya szerint én is olyan vagyok mint Ő.. Istenem. Ezért inkább, amikor veszekednek nemis szólok semmit és próbálok kimaradni az egészből, de ez így elég nehéz, ha testvérem rákérdez, hogy "igaz Dóri.?" Mondom biztos. Ajj. elegem van. ): .. Amióta Esztergomból visszajöttünk folyton ez megy.. Na mindegy.

Fluor-Egy pillanat.*-*
Fluor-Van sok söröd.
Fluor ft. Sp- partyarc REMIX PIXA. (8)Nem a party szemüvegem nem a partypartypartyarc.(8)
Children of Distance-Gyűlöllek.
Eminem- Not Afraid.
NKS-pirománia.
Anonim MC-Jövőkép.

2010. augusztus 23., hétfő

Esztergomba.♥

Nahali :D
Esztergomba voltam. végül mégse Dorog, de jobbis volt így ;D
Reggelre beállítottam az ébresztőt, hogy összetudjak még pakolni meg satöbbi :D..Kimentünk az állomásra. Ott testvéremmel nagyon elvoltunk.;D. Valamelyik nap Donát azt mondta testvéremre, hogy suta :D:D.. azóta ezzel szórakozunk. Suta.? hogy lehet ilyet mondani egy emberre.?:D azt őzikékre szokták. Felhoztam ezt a témát az állomáson. Már így tökre idegesítettet testvérem erre én.: Lelőlek, mint anyukádat a Bambiba. Úgy elkezdtünk szakadni:D Megszólal.: Te hülye állat. Mondom az te vagy. : DDD megint röhögünk mint állat. vagyis csak testvérem mint állat :$ :D:D. Jól van. A vonaton nem volt semmi. Végig zenét hallgattam. Odaértünk Budapestre ott volt apa : D. aztán utaztunk ilyen izén :$ Egy fekete ember tökre gyagyás volt, nadehát Budapest :D..utána mentünk az Esztergomba menő vonattal. Hazaértünk végre. Tök otthonos :D Kipakoltunk és ledőltem :D Elindultunk, hogy megnézzük a tűzijátékot, mert ott 19-én volt ;D Olyan messze volt ;$ Megkérdezte tőlünk egy csávesz, hogy merre lesz.? apa eligazítja meg minden. Mondja.: aztán hogy hova tudsz leparkolni. A mögöttünk lévő emberke.: sehova. :D:D Jól van mondom. Odeértünk megnéztük. Nem volt valami nagyszám. próbáltam felvenni amit egy kicsit nehézzé tett az előttem álló közel 2 méteres csávesz és a nyakába a lánya -.-" :D. Remek. Amikor vége lett ittunk üdítőt és GO haza :D Olyan fáradt voltam, hogy hamar elaludtam. másnap mentünk apa haverjához, Gergőhöz. 2x is. Azis messze volt. : O Én meg papucsba.[y].Volt ott egy kiscica. Ember :O én azzal nagyon elvoltam.. csak a végére a kezem bánta. :D aztán este fele hazamentünk, majd 21-én csak otthon voltunk és elvoltunk ott :D majdnem megöltük egymást testvéremmel. Aztán néztük a megasztárt, majd másnap reggel felkeltünk összepakoltunk és indultunk haza. azt nemíromle, hogy mivolt a hazafele úton mert semmi érdekes és nincs kedvem írni. :D Na (L)
jameg csináltam új vipet.:D
"Toók Dorci." néven megtalálsz. ;D