2010. március 5., péntek

Élj a Mának!

Ez nagyon nagyon jó hét volt.!
Vagyis így elég nehéz lenne összefoglalni hogy mik történtek mert.. túlsok hogy lebírjam írni és most annyira nincs is kedvem nagyon részletezni . xD Viszont ma ittalszik unokatesóm.
Ezis tökjó. Ráadásul Péntek a hét utolsó napja. :D A suliban átrugtam a szomszédba a lányok labdáját.. még jó hogy vittem a sajátomat .. és azzal játszuttunk. ^^.
Nemsoká Március 15-e és én énekkaros vagyok.. szvl énekelnem kell. és olyan gáz. X"D
Nah pápusz.

2010. március 1., hétfő

Péntek és a hétvége. : D

Pénteken írtam hogy ittvolt Cinti. szóval ebben semmi új sincs.
De amikor mentünk a buszmegállóba.. vagyis kikisértem cintit. akkor volt egy olyan kocsi aminek ez volt a rendszáma FEU és mindig olyat játszunk hogy kibír hamarabb kitalálni valamit rá... Nah persze.. én kiis találtam *büszke* ezt.: Feri Egy Uborka. XD így nemvicces. mert csak akkor az hogyha valaki tudja hogy meik Feri-ről vanszó. ;)
Akkor még az ezelőtti hétvégén Elmentünk tru-val korizni.. vagyis ő volt korival énmeg biciklivel. emlékszem amikor régen görkorival a gátról gurultunk jupíí. ^^
nagyonagyon jó muri de csak addig amíg elnem taknyálsz. höh. ^^. egyszer akkorát estem demár csak a végén amikor nembírtam megállni és valami gazba megakadt a korim kereke.. és Petrush... elkezdett enegm olyan kárörvendően nevetni. haha. vicces tényleg. azvolt mert aztán akkorát esett hátra. és nembírt felkelni a nevetéstől ;) úgyvanfijam (Y). ígykelezt. Már elég régóta korizunk és az utcába van egy lány aki utánoz minket. áááh. úgy nemszeretem..
Na segáz. megyek. szija (L)