2010. április 10., szombat

Unalmasan. : /

A mai napom szinte tutti, hogy olyan lesz mintha valami narancsot préselnének. (xdd)
ugyanis halvány lila gőzöm sincs hogy mit csináljak... gondoltam, hogy átmegyek valameik barátnőmhöz, de nincs nagy kedvem..^-^.
Helyette kerestem egy oldalt ahhol viccek voltak vagy utolsó mondatok. (:'ddd)Pl.:
Viccek.:
"Olyan lassú vagy mint a szabadnapos csiga.!" :D
"Olyan fogad van , hogy kiharapnád a sarokból a kaszáspókot.!"
"Olyan csúnya vagy, hogy anyád megkért, legyetek csak barátok.!"

"Kevés vagy, mint a pókmáj.!"
"Tudod mi állna neked jól.?-Egy papírzacskó a fejeden.!"
Utolsó mondatok.:
"Micsoda.?.! Mit nem merek.?"
"Ha finnyáskodsz én eszem meg.!"
"Gyertek gyerekek, itt vastag a jég.!"
"Ne féljetek, ezek csak gyakorló gránátok.!"
"Pedig valaha ide ástam azt a gödröt...!"
"Ugyan drágám, miért ketyegne egy levél.?"

Na ésmost megyek és élem unalmas hétvégémet.^-^.

2010. április 9., péntek

Egy nagyonjó nap.!:D

Imádtam ezt a napot, kivéve pár apróságot.♥
Szerettem: Jóidő.:28°C, Új Zenee a telóra. (8), Iskola mint mindig szórakoztató volt, de most elmaradt a magyar és a matek ezért csak 4 óránk, volt és a történelem is csak 30 perces volt.♥Akkor. ittvolt Cinti *.*: Kaját csináltunk, de nemakrámilyet. ;) Összetevők.: Tej, Tea, Citromlé, ketchup, sajt, joghurt, málnaüdítő, frissen facsart narancslé(:'dd), az a színes egérkaki(xdd), víz, sütit is de azt összemorzsolva,birsalma befőttnek a leve.Meg nemtudom lehet hogy voltmég valami, de már nememlékszem.(x'dd) Akkor mivel fagyizni indultunk el de nemvolt kedvünk ezért bementünk az CBA-ba (x'dd) és Vettünk 2 bocicsokit, 2 nyalókát, és 1 zacskó gumicukrot, és még megmaradt a pénzem többmint fele ;).Voltunk a ligetbe és a kishídnál is ahhol beleültünk a csónakba. Na jó..majdnem elment a csónak.((Y)) Először én mentem bele és úgyvolt, hogy Cinti fogja a kötelet, de valami miatt eleresztette és a csónak elindult ... Az egyik lábam a parton a másik a hajóban volt.Mégjó, hogy tudok spárgázni(majdnem xdd), mert a hajó csak úszott-úszott.(xd) Na segáz.Voltunk görkorcsolyázni is, és én csak gurolok-gurolok...egyszercsak megszólal egy hang.:
-Áhh. jólvagyok.
Hátrafordulok... Cinti áll fel a földrőől.*-*. basszus. lehorzsolta a lábát, de nemnagyon. Próbáltam neki késöbb egy ilyen kanyart tanítani, de legurult az útról.(xdd) Utána kihívtuk attillát és Ő húzta Cintit., de még úgyis majdnem elesett.-.- : D ezután meg már annyi volt az idő, hogy mennie kellett. átöltözött és kikisértem a buszmegállóba. mostmeg itt punnyadok és gondolkozok, hogy mi a tökömet csináljak... És csak,mert unatkoztam azért írtam a blogba. (xdd) Amúgy jövőhéten elmegyünk a fodrászhoz, aztán vaalmikor csináltatunk igazolványt vagy mit, hogy tudjunk menni Horvátországba. Szerintem tökre jólesz.(remélem).
na jólvan. ennyivoltam.Páásh.Ł