2010. április 17., szombat

"Mit ugatsz bazdmeg, már sétálni sem lehet.?"

Juhhj. *-* mégsem volt olyan szörnyű napom, mint ahogy én azt GONDOLTAM. (: ugyanis Trum♥-mal elmentünk sétálni. Annyira JÓ VOLT.♥ Bementünk a boltba is, de előtte a SORS játszott velünk. ;d petrusomnak levált a cipőtalpa. (xd) annyira vicces volt., de nemtudom, hogy hogyan csak valami súrolást hallottam.(: Amúgy nagyon NAGY VOLT. A ligetbe is voltunk ahhol. "kergetem" egy gyíkot olyan hanggal mint aki most szabadult a gyogyóból. Erre én.: "ez nemvolt feltűnő, ugye.?" -ááá, DEHOGYIS. csak tesvérem osztálytársa ült ott a padon meg még 2 haverja. na jólvan segáz.(Y). Voltunk a kishídon is.:d csinálni akartunk egy olyan képet ahhol, vagyis amin a kezünk van, de sohasem jött össze. és arra jött 2 GYEREK. és petra azt akarta, hogy szóljunk nekik, hogy fotózzák le a kezünket. xd. nemgáz, UGYE.?:o én az egyiknek.:"kocaaa". azmeg olyan ijedten néz rám mint aki most lát először ÉLETÉBEN. Na. Jött arrafele egy babakocsis és így ilyen "fingós" hangot adott ki a babakocsi erre ÉN.: "ilyen nehéz a gyerek.?.:o" és az anyuka elnevette magát. : ) Jaa. hát kicsitsem volt ÉGŐ. valahogy a beszólásaimat MINDIG meghallják. + itt jövünk vissza a Bocskai utcán. Erre megkérdezik.: "Hol van a Bicskai utca.?" (x'dd) Mi.: "itt." KI GONDOLTA VOLNA.?.:o Akkor megkérdezte, hogy merre számozzák, vagyis pontosabban, hogy merre van az 1.es szám. { amit most fogok írni, ahhoz nem kérek hozzáfűzést.} PONT OTT ÁLLTUNK. az 1. számnál.xdd Aztán elment arrafele amerre mondtuk, hogy van az 1.es. :/ és VISSZAFORDULT. Pont a mi házunk MELLÉ. xdd szóval nagyon komoly volt. (Y). Mégsem volt ez a nap olyan rossz. (:
MAJD A HOLNAPI.

Semmi kedvem ma SEMMIHEZ.: /

/a sok jó nap küzöl ittvan egy rohadt szar/
Ma SEMMI kedvem sincs semmihez, úgyértem amit.. na szóval holnap megyünk Unokatesómékhoz. Névnapra meg minden. Nemis lenne baj, mert amúgy jó, csak SEMMI kedvem sincs az egészhez. Ottlesz Kitti ÚJ pasija. (: Na mindegy. Ma meg , vagyis nemcsak ma hanem már vagy 3 napja fáj a torkom, de nemtudom, hogy miért.?: o Csak annyira rossz meg fáj a fejem is. szóval most MINDEN bajom VAN. -.- Kikéne menni Charlie-hoz, de NINCS KEDVEM. Menni kéne valahova. pl.: liget, gát, bicózni, de NINCS KIVEL. Itthon rajzolni vagy labdázni, de NINCS KEDVEM. Megkéne csinálni a hajam vagyis fésülni mert már 12:02 óra és megsem fésültem, NEM.?:o

DE NINCS KEDVEM ÉRTED.?: o

2010. április 15., csütörtök

Barbinál. (L)

Úristen, annyira jóvolt tegnap Barbinál. Csináltunk ilyen kis színes valamiket, most nem mondom, hogy miket mert úgysem lehetne megérteni. Akkor KIMENTÜNK az udvarra { csak tudni illik csupa sár minden és kb bokáig érő vízvolt.} és hátra akartunk menni a térdig érő fűbe. (: Én gondoltam, hogy húzhatnánk zsákot a lábunkra és úgymenjünk. NANÁ.! Össze is jött VOLNA pontosabban összejött csak egyszerre kellett VOLNA ugrani ami nemmindig jött össze. és olyankor az szívta meg aki ugrott mert a zsák befeszült. (x'dd) így jártunk vagy 23-25 x. NO COMMENT.!!!Viszont annyit nevettem, hogy azthittem oda pisilek.Barbi is nagyon nevetett és mondta, hogy... inkább nemmondom. a lényeg, hogy barbimnál eszméletlenül nevettünk. Ezelőtt Szerdán meg Rebiéknél voltam és olyat csináltunk, hogy egy OSZTÁLYKÉPET összefirkáltunk. NAGYON-NAGYON brutális lett. Akkor csináltunk vagyis csinálni AKARTUNK egy ilyen izéé' (xdd) lassított felvételi videót, csak annyit nevettünk rajta, hogy elfelejtettük, hogy veszi és mi meg még ott hülyültünk tovább. NA SEGÁZ. (: Nagyon komoly "videó" lett belőle. Mert szinte csak a kezünk látszik. (:Szóval a szerdám és a csütörtököm TÖKÉLETES volt.Remélem, hogy a mai napom is ilyen jólesz. (: Amúgy Cinti se tegnap se szerdán nemvolt. vagyis. inkább azt nemértem, hogy tegnap miért nemvolt.?: o vagy elaludt vagy beteg lett, vagy nemvolt kedve jönni.?

2010. április 14., szerda

Csak GRATULÁLNI tudok.!:/

Uhh. nemis kell mondanom, hogy ez a napom, úgy volt kukába való ahogy volt. (x'dd) Ugyanis a rajz dolgozatom 3-as lett. Perszte tudtam, hogy 3-as lesz, de már rajzból sem leszek 5 ös.?:O N-E-M H-I-S-Z-E-M E-L.! Áhh. borzasztó. MINDENT lerontottam -.- TALÁN történelemből javítottam. Bár nemhiszem meg van 3 kisdolgozat 5-ösöm és egy TZ 2-es (x'dd) és egy másik TZ 3-as.(-.-) Na mindegy. Pedig. Na jólvan hagyjuk ezt. (: Ma csináltam a legjobb barátnőimnek egy kis lapot. Mindegyikre ráírtam, hogy "szeretlek" és írtam/rajzoltam/ragasztottam bele/rá valamit. ♥ SZERETLEK TITEKET.♥ : Barbi, Gyöngyi, HangyaBoy, Rebii, Laura.♥ Persze Cintinek is csináltam VOLNA. ha lett volnaa. :d de nemvolt ma suliba mert. Debrecenbe van. Akkor úgyvolt, hogy ma megyünk valami orvosi vizsgálatra, de nemmentünk. Jeah.(Y):DSegáz. Majd holnap megyünk. -.- Jujj. Ma annyira SZAKADT az eső, hogy NAGYON. (xd) Csakúgy folyt. (x'd) És Barbival a hajgumimat dobáltuk, meg olyat játszottunk, hogy Kittinek megkell találni egy tócsában a hajgumimat. (Lool.) És most jött Tru és nemírok többet.

VÁGOD.?

2010. április 13., kedd

2010.04.13.♥

Semmi érdekes, végülis mi lenne érdekes egy hétköznapon.?(: 1. óránk Matek volt amin TZ-t írtunk. Mamii. *-* De tudtam, szóval nemhiszem, hogy 4-esnél rosszabb lesz.*büszke* (: Aztán szintén matek volt, ahhol a Tanár kitűzte, hogy elfogja Cintit ültetni mellőlem. -.-" (nemmintha nem ez lenne a cél), mert már kb. 2-3 hónapja mondjuk/kérjük Éva Nénit, hogy Barbival had üljünk egymás mellé. Már megis engedte csak mindig elfelejti.): Segáz.(: 3. óra technika amin rohadtul untam magam, na jó nem, mert nevetgéltem (szokásos). 4. Óra pedig német volt. SEMMI érdekes nemvolt, csak ugyanolyan unalmas volt mint a többi, ja és ugyanúgy ROSSZAK voltunk.. ezis megszokott. (: aztán Barbimnak meg most informatikája van .(: SOK SZERENCSÉT.♥. Na jólvan, szóval hazajöttem és mama és Tru megint kezdték a szokásos cirkuszt.. fogadni merek, hogy ha anya hazajön kezdődik előlről. (x'd) Tudni illik Trum. most Eviinél van. Előtte megkért, hogy menjek be vele a boltba. És én kértem tőle egy nyalókát erre vett 4-et..: o xd Köszii.Ezen kívül SEMMI olyan izéé' nemvolt. Nemmintha ez olyan rohadtul izgalmas volna. (:
Viszont holnap megy Cinti Debrecenbe az élményfürdőbe.* Örülök neki, hgy legalább az Ő "holnapja" jó lesz, ugyanis az osztály holnap megy valami vizsgálatra. Basszus, semmi kedvem hozzá. Mineek.? :o Na jólvan. -.-"
Tegnap meg Gyöngyi♥ táska nélkül jött suliba.(grat.(Y) ) Ilyet is csak Ő tud. (:'dd)
És mostmeg eszek nyalókát.
KÉRSZ.?

2010. április 11., vasárnap

Ne szólj szám, Nem fáj Fejem.!

Nem hiszem el, hogy hétvégéim is olyan unalmasak legyenek, mint a hétköznepok. Egyszerűen tegnap sem csináltam semmit ma meg végkép, hogy csak tanulni fogok, mert holnapra kell MATEK házi, TERMÉSZET házi, EGRI CSILLAGOK-ból tanulni az "Esküt" és ráadásul anyáknapjára valami szöveget kell írni. És ezekhez rohadtul semmi kedvem. Nemis lesz. Elegem van már ebből is. -.-" Ha már egy nyomorult Hétvége ilyen unalmas akkor milesz a NYÁRI SZÜNETTEL.?:O Borzalom.... Talán Ittaludhat pár barátnőm vagy én megyek majd valahova meg Szarvasra vagy talán Budapestre.?.! De ez sem biztos és ezek is csak PÁR napok amik gyorsan eltelnek. Vágod már, hogy miért nem várom.? A suliban legalább nem unatkozok. Cintivel, barcimmal mindig elvagyok, de ilyenkor Cinti szinte sohasem jöhet át. -.-" Na segáz.! Majdcsak kitalálok valamit hiszen addig hátravan 2 és fél hónap.(KB.) Május-hoz nincs kedvem : Május elején lenne az ANYÁKNAPJA.(nagyszerű -.-") Aztán Mennénk kirándulni 10-14-éig. azután nemtudom, hogy milesz, de nemsokkal késöbb (kb.) 20-ától megyünk Horvátországba és visszakell jönni arra a hülye kompetenciára ami azthiszem, hogy Máj. 26-án lesz. FANTASZTIKUS. Ennyit erről a "csodás" NYÁR elejéről és az egész nyárról. Csak REMÉLEM, hogy nemlesz olyan unalmas, mint én azt gondolom.. (: