2010. április 22., csütörtök

na ebből mostmár tényleg elég.


elegem van cintiából. nemis nagyon érdekell. holnap kittivel megmondjuk neki h. mi a bajunk.

őszinten most nincs kedvem írni. voltunk fodrásznál. tes egy kép.
és most megyek. majd írok valamikor.
(: helóóó

2010. április 20., kedd

kopaszgyöngyipcpocokhajhagyma.

Nemnagyon volt kedvem írni.(:
Na a lényeg, ami nem annyira lényeg, na lényegtelen.(xd)szóval Cintia jött suliba. És hozta már az 1. nap a formáját. -.-" Lekezelő, idegbeteg volt. Labdáztam én Barbi meg Ő és VÉLETLENÜL arcondobtam a labdával. Istenem-.-" BOCSÁNATOT. is kértem, de Neki ez NEM elég. amikor én lettem a macska. SZÁNDÉKOSAN EGY ÓRIÁSIT AZ ARCOMBA DOBOTT. Erre.: bocsi-bocsi. nemvolt szándékos.(bla-bla -.-") elegem van belőle. Na mindegy. nemis pazarlom rá az időmet, holnap kerek-perec megmondm neki, hogy SZÁLLJON RÓLAM LE.!! nemhiszem, hogy megsértődik, mert nemolyan.(: Najólvan, ezen kívül. a mai napom.:)
első óránk IRODALOM és a 2. IS. Egri csillagokat vettük és valami fogalmazást kell írni DE NEMFOGOK.! nemis értem, hogy mit beszélt a tanár órán, mert nemaztfigyeltem..(: szóval az max. 1-es lesz ha osztályozzák.-.- 3. óra nyelvtan. idétlenségek. xd 4. óra német.: be akadt a CD vagy lemez vagy mi a szösz az. Nagyon komoly volt.(xd) Aztán INFORMATIKA. (: Jóvolt. mert nemírtunk TZ-t (: amúgy Gyöngyivel megvolt az aznapi hülyéskedésünk is. Amikor készen lettünk azzal a cuccal akkor interneteztünk egy IDEGIG. csak elment az áram és vele együtt elszállt(xd) a netis. Szóval. írtunk egymásnak ilyen hülye történeteket egymásról.(: "Hajhagyma".
Itthon meg nincs SEMMI. Még nincs itthon anya. és én unatkozok. Holnap pedig mondom az "esküt" fogalmazás kell(amit nem csinálok meg) és Történelem TZ. -.-" szóval tanulhatok, ami nem az erősségem. -.^ + megyünk fodrászhoz és utána csütörtökön személyigazolványt csináltatni...
klassz.!

2010. április 18., vasárnap

Néha elgondolkozok...

Néha elgondolkozok, hogy ki.? az igazi barát.?. Aki mindig ajándékkal köszönt téged egy átlag napon is.? Akivel sohasem veszel össze.? Aki segít beépülni a "menők" közé.? NEM. Az igazi aki meghallgat akármi is van, elmondja gondjait és nem éget le mások előtt, nemmondja el a titkaidat és segít MINDENBEN amiben csak TUD. Nekem szerencsém van. Nekem megvan az IGAZ barátnőm. BARBI SZERETLEK.♥

"Nem mutatsz be neki.? Na persze nem a középső ujjadat.!"

Jahaa. Hazaértünk.
Ezenis túlvagyunk.
Márcsak 99 dolog van amiért nemkell, hogy jólérezzem magam.(: Pl.: Megkell még tanulni, anyáknapi valami, és és bla-bla. Na jólvan. NEMLÉNYEGES. amúgysincs kedvem másokat untatni ezzel.

Valószínű, hogy holnap már láthatáron lesz Cinti, mert REMÉLEM, hogy jön suliba. De abban nemlesz jó, hogy.: órán ÁLLANDÓAN beszél, NEM AKAROK mellette ülni, KÉRNI FOGJA a leckét, amit rohadtul nemírtam le. :p, és a "pendrive" valamit is akarja, hogy csináljak neki. Na. AZT CSAK !.HISZI.!, hogy majd én mindent megteszek. Énsem vagyok képes csodákra.;d JÓLENNE MI.?:o Naja. csak nem NEKEM. Cintinek persze IGEN, mert fizetném neki a drága "csokikákat", a fagyit SORRA, és még a kiránduláson is. Most ne értsd félre Cinti, de szinte MINDENKI úgy gondolja, hogy ez már SOK. És most (mondom én 5x 5 m-es betűkkel):. IGEN., Ezt már mondtam neki és mondta is, hogy megváltozik. NANÁ.! De nemváltozott. énsem kérhetek mindenkit, hogy változzon, de Őt így már senkisem "szereti" Vagyis Én IGEN, csak nemúgy mint régen. Alapjában véve sokmindenki szájából hallottam már , hogy Cinti "így" Cintike "úgy" AHA-AHA. És én szégyellem magam helyette, mert Ő lesem szarja. Lehet, hogy ezek miatt is már NEM Ő a legjobb barátnőm, hanem BARBI.?:o És most mondjátok TI, hogy szemét vagyok és bujjak el a szemetes kocsi elől, mert kibeszélem. BOCSI, de ez már TÉNY. És tényleg már NEMBIROM.!!!